Skribenter

Søren Espersen

Soren_Espersen.png

(født 1953 i Himmerland) er næstformand i Dansk Folkeparti og formand for Udenrigspolitisk Nævn. Han har siddet i Folketinget siden 2005. Søren Espersen er uddannet journalist og har arbejdet på både B.T. og Billedbladet. Han er desuden forfatter og medforfatter til flere bøger, blandt andet om Israel, som han er en varm ven og fortaler for. Espersen er Ridder af Dannebrog.


Peter Seier Christensen

Peter.seier.christensen.jpg

(født 1967 i Viborg) er medstifter af og næstformand for Nye Borgerlige. Han er uddannet civilingeniør, og har en Ph.d i kemiteknik. Peter Seier Christensen er folketingskandidat for Nye Borgerlige i Københavns Omegns Storkreds.


Jeppe Juhl

JeppeBlog.png

(f. 1961 i København) er uddannet journalist. Han startede på Ekstra Bladet i 1986 og blev siden hen kendt som manden, der startede reality-bølgen i dansk tv. Jeppe Juhl fik i 1989 cavlingprisen sammen med sin kollega Anders-Peter Mathiasen for afsløringer af organiseret korruption i Stadsarkitektens Direktorat under Københavns Kommune.


Iben Thranholm

IbenThranholm.png

(født 1969 i Viborg) er cand.theol., journalist og debattør. Tidligere informationschef i Det katolske bispedømme i Danmark. Iben har skrevet for Politiken, Berlingske og Kristeligt Dagblad om religion og samfund og kristen spiritualitet. Desuden har hun medvirket i flere forskellige debatprogrammer på tv og radio i både ind- og udland.


Lars Hedegaard

LarsBlog.png

(født 19. september 1942 i Horsens) er uddannet historiker. Han er desuden også journalist og forfatter og var indtil 2014 formand for Trykkefrihedsselskabet af 2004. Hedegaard er internationalt kendt som islamkritiker og forsvarer af ytringsfriheden. Han overlevede i februar 2013 et attentatforsøg af en islamist, der udklædt som postbud forsøgte at skyde ham.


Søren Krarup

SørenKrarup

(født 3. december 1937 i Grenaa) er pensioneret præst. Krarups har et omfattende og fornemt forfatterskab bag sig og er tidligere medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti i perioden 2001-2011.

Krarup er søn af sognepræst Vilhelm Krarup og Bodil Marie Krarup (født Langballe) og gift med Anette Elisabeth (født Lundsteen), med hvem han har fire døtre. Søren Krarup er blandt den danske højrefløjs fremmeste debattører og tænkere og tager sit teologiske og filosofiske udgangspunkt i Martin Luther og Søren Kierkegaard. Krarup er tidligere formand for den teologiske bevægelse Tidehverv.


Bent Jensen

bent_jensen_2.png

(født 1938 i Kjellerup) er dr. phil i historie og professor emeritus fra Syddansk Universitet, hvor han fra 1980 til 2008 var professor i nyeste tids historie. Fra 2007 til 2012 var han leder af Center for Koldkrigsforskning.

Bent Jensen, der åbent bekender sig til den evangelisk-lutherske kristendom, er forfatter til en lang række bøger. Han har blandt andet skrevet om problemstillingerne om henholdsvis de intellektuelles fascination af stalinismen (Stalinismens fascination og danske venstreintellektuelle), om sovjetiske dissidenters forhold (Sakharovs Stemme), om Socialdemokratiet og fodnotepolitikken i 1980’erne (Tryk og Tilpasning), om det sovjetiske GULAG-system og om forfølgelsen af anderledes tænkende samt etniske og andre mindretal i Sovjetunionen (Gulag og glemsel, om det dansk-sovjetiske forhold (Bjørnen og Haren) og om Danmark i den kolde krig (Ulve, får og vogtere).


Torben Mark Pedersen

Torben.mark.pedersen.jpg

(Født 1960 i København) er uddannet cand. polit. et exam art og Ph.D. i økonomi. Har studeret økonomi på Harvard University og på University of Chicago. Tidligere ansættelser i Det økonomiske Råds sekretariat, Økonomi- og Erhvervsministeriet, Finansministeriet, Danske Bank og Dansk Erhverv. Er redaktør af tidsskriftet LIBERTAS og medlem af Trykkefrihedsselskabets bestyrelse


Ole Hasselbalch

Ole_Hasselbalch.jpg

f. 26/4 1945. Juraprofessor (Aarhus Universitet), lic.jur.(Aarhus) & jur.dr., docent (Stockholms Universitet), russisk æresprofessor. Omfattende forfatterskab inden for jura, samfundsvidenskab, sprog og historie. Under Den Kolde Krig aktiv i sikringen af Danmark mod de sovjetiske påvirkningsoperationer. Siden udlændingeloven af 1983 aktiv i arbejdet på at ændre en uansvarlig indvandringspolitik. http://www.ole-hasselbalch.dk/


Lone Nørgaard

LoneNoergaard.png

(født 1952 i København) er cand. mag i dansk og har igennem mange år været en særdeles aktiv debattør i de danske medier. Hun har skrevet for og til stort set alle større danske dagblade om tidens udfordringer. Lone Nørgaard er medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Samling.


Nicolai Sennels

sennels.png

(f. 1976 i Glostrup) er autoriseret psykolog og forfatter til bogen Blandt kriminelle muslimer. En psykologs erfaringer fra Københavns Kommune. I bogen beskriver han sine erfaringer med muslimske klienter fra sit arbejde i Sønderbro ungdomsfængsel. Psykologforeningens blad anmeldte bogen som “en provokerende øjenåbner, overbevisende og velfunderet”. Da unge indsatte over hele Danmark i 2008 vurderede kvaliteten af fængsler, blev Sønderbro valgt som det bedste sted at afsone, og daværende socialborgmester Mikkel Warming (Ø) pegede på Sennels’ arbejde som årsagen. Sennels’ ekspertise rygtedes til udlandet og han blev inviteret af USAs statsanklager til at konsultere i en Guantanamo-sag. Siden da har Sennels deltaget i den offentlige debat, også udenlands, om islam, indvandring og sikkerhedspolitik.


Flemming Kristensen

Flemming Kristensen

(f. 1964 i København) er IT konsulent og medlem af kredsbestyrelsen for Nye Borgerlige på Frederiksberg. Aktiv debattør og stod bag den politiske blog Liberalen.dk i 00’erne og filmsitet Cinefil.dk. Optaget af værdipolitiske emner af især kultur-, religion-, moral-, etisk- og dannelsesmæssig karakter med udprægede konservative holdninger og auberginefarvet, som Cordua og Steno nok vil kalde det, hvad angår økonomi-, miljø- og retssikkerhedspolitik.


André Rossmann

Andre.rossmann.png

Cand. ling. merc., selvstændig konsulent og ny på blogscenen. Optaget af både udenrigspolitiske spørgsmål (EU, NATO, Østeuropa, forholdet til Rusland, Europas sikkerhed mv.) og indenrigspolitiske spørgsmål (indvandringen, medierne, sundhed, uddannelse mv.). Har i flere år arbejdet med Polen, de baltiske lande og Rusland. Bred erfaring fra ansættelse i statsadministrationen (Arbejdsministeriet og Forsvarsministeriet) og IT-branchen (IBM, NNIT og Capgemini) samt selvstændig konsulentvirksomhed. 


Henrik Ræder Clausen

HenrikRClausen3.JPG

(f. 1963 i Århus) er eLearning specialist og blogger. Har lagt en fortid i formel politik bag sig, til fordel for fri taleret om økonomi, islam og borgerrettigheder. Oversætter og forfatter til mange artikler på EuropeNews, Gates of Vienna m.v., på dansk, engelsk og tysk. Deltager i OSCE’s konferencer om sikkerhed og menneskerettigheder. Har stor tillid til almindelige menneskers sund fornuft, og mener derfor at staten bør regulere mindre og fokusere på at beskytte borgernes rettigheder i et frit samfund.


Ole Gerstrøm


SNAPHANEN v. Steen Raaschou

snaphanen.logo.png

Snaphanen har siden starten i 2004 været en af Danmarks største nationalkonservative blogs og har i flere tilfælde været først med store nyheder. Ildsjælen bag Snaphanen er Steen Raaschou. Først student, sømand, bryggeriarbejder, taxichauffør, lærer i Østen osv. Siden reklamebranchen og siden kunstlivet som fotograf. Raaschou har tidligere boet mange år i Sverige og har et indgående kendskab til vores nabo i øst. Snaphanen har derfor været førende i beskrivelsen af Sveriges multikulturelle deroute.


FOLKETS AVIS v. Lennart Kiil

folkets-newspeek-logo.png

Folkets Avis er stiftet og ledet af journalisten Lennart Kiil. I modsætning til de andre medier modtager Folkets Avis ikke mediestøtte. Vi mener kun, at et medie kan kritisere systemet og være frit, hvis det nægter at modtage støtte fra selvsamme system. Folkets Avis kan levere det modspil til den etablerede magt som de andre medier har valgt at opgive. For de bider ikke den hånd, der fodrer dem.

De andre medier har travlt med at fokusere på politiske partier og slagsmål på de bonede gulve. Det er en afledemanøvre. Den egentlige opgave består i at få vist, at det slet ikke er politikere, der løser problemer eller bygger et samfund. Men dig og mig. I det daglige levede liv.

 


URIASPOSTEN v. Kim Møller

URIAS.logo.png

Uriasposten har sammen med Snaphanen igennem mere end 10 år været Danmarks førende nationalkonservative blog. Uriasposten ledes og redigeres af historikeren Kim Møller, og bloggen har især gjort sig bemærket med grundigt at dokumentere, hvordan den voldelige venstrefløj opererer og hvem  personkredsen er. Kim Møller er kompromisløs og sandhedssøgende, og Uriasposten har talrige gange været først med historier, som de etablerede medier siden hen har taget op.